Opis stanowiska pracy

Opis stanowiska

  • Kontrola jakości surowców w toku produkcji oraz produktu finalnego, sprawdzanie prawidłowości obróbki i pakowania,
  • Pobieranie prób do badań milkrobiologicznych i ocena surowców i produktów,
  • Szkolenie oraz kontrolowanie innych pracowników w zakresie jakości,
  • Ustalanie przyczyn powstawania niezgodności wyrobu, formułowanie i prowadzenie zapisów ze stwierdzonych niezgodności,
  • Nadzór nad przestrzeganiem obowiązujących procedur i instrukcji zawartych w systemach zarządzania jakością,
  • Przeprowadzanie prób technologicznych aktualnych i nowych produktów

Wymagania

  • Wykształcenie minimum średnie, studia wyższe o profilu technolog żywności, towaroznawstwo lub biologia będą dodatkowym atutem
  • Znajomość technik i narzędzi pomiarowych w przemyśle spożywczym
  • Bardzo dobra organizacja pracy oraz zdolności analityczne
  • Umiejętność współpracy z zespołem
  • Znajomość systemów: HACCP, IFS, BRC.

Oferujemy

  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,
  • Stabilne i dobre warunki pracy i płacy oraz możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych,
  • Możliwość realizacji swoich pomysłów o obszarze technologii nowych produktów,
  • Pracę w zgranym zespole, wspierającym się w każdej sytuacji,
  • Ubezpieczenie na życie finansowane przez pracodawcę

Prezentacja firmy

Firma INDYK-ŚLĄSK działa na polskim rynku od 1995 roku. Jej korzenie się... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
21/04/2023
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Analityka, Praca Kontrola jakości, Praca Laboratorium / Farmacja / Biotechnologia, Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi