Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/0637


Obowiązki:

Przygotowywanie potraw, pieczenie, smażenie, grillowanie mięsa i warzyw. Utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, obieranie i krojenie warzyw i owoców, wypiek ciastek, porcjowanie i dekorowanie potraw, przygotowywanie do transportu. Zabezpieczenie surowców przed zepsuciem, przestrzeganie przepisów BHP i ppoż.Praca na 1 zmianę( 7-15)



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • podstawowe, brak

Pozostałe wymagania:

  • Staż pracy nie wymaganyMile widziana książeczka sanepidowska, w razie jej braku pracodawca pokryje koszt wyrobienia.REF RPO Powtórne zgłoszenie . Stanowisko powiązane z STPR/20/6787. pracodawca udzielił pracownikowi poprzednio zatrudnionemu na tym stanowisku urlopu bezpłatnego w okresie od 20.03.2019 do 15.11.2019. Urlop bepłatny zgodnie z umową o refundację nie wlicza się do okresu utrzymania stanowiska pracy. W dniu 9 marca 2021 r. p. Lechowicz złożył pismo w sprawie wydłużenia terminu na na uzupełnienie zatrudnienia .


Miejsce pracy: Ogrodowa 9, 45-940 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: skierowanie z PUP

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
27/10/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi