Numer oferty: StPr/21/0115
Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu potraw, obróbka wstępna warzyw i mięs, porcjowanie mięsa zgodnie z recepturą wagową, proces rozbijania mięsa za pomocą urządzenia, przygotowanie farszu do mięsa, zgodnego z recepturami, zawijanie i formowanie mięsa, obróbka cieplna mięsa, sprzątanie stanowiska pracy i odpowiednia konserwacja urzadzenia-kotleciarki, pakowanie produktów za pomocą pakowarki próżniowej dla zabezpieczenia większej ilości żywności niezbędnej przy organizacji przyjęć okolicznościowych, zmywanie naczyń i sztućców za pomocą urządzenia zmywarki do sztućców, mycie i dezynfekcja kuchni (urzadzen kuchennych, blatów roboczych, podłóg). Praca na 1 zmianę 12-20
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Klasztorna 5, 46-040 Grodziec, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: skierowanie z PUP
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.