Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0877


Obowiązki:

Pracownik kuchni – przygotowywanie burgerów, smażenie frytek.
Pracownik beverage cell – przygotowywanie deserów i napojów.
Sprzątanie restauracji.
Rozkładanie dostaw w magazynach.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące

Pozostałe wymagania:

  • wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych


Miejsce pracy: Mazowieckiego 2, 75-430 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: dodatkowe informacje: równoważny system czasu pracy max. 12h, praca również w godzinach nocnych, możliwy system weekendowy, różne pory dnia, elastyczny grafik, praca na pełny i niepełny etat, dopasowanie etatu do dyspozycyjności kandydata ( do ustalenia z pracodawcą ), pierwsza umowa na okres próbny 3 m-ce, potem umowa na czas określony 1 rok z możliwością przedłużenia docelowo na czas nieokreślony

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
30/05/2025
Wymiar etatu:
Niepełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
30
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi