Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0270


Obowiązki:

Przygotowanie i sprzedaż produktów z menu restauracji, a także wykonywanie czynności porządkowych na terenie restauracji.
Praca również w weekendy, praca w systemie dwuzmianowym w przedziale godzin między 8:00 a 23:00. Liczba godzin pracy do uzgodnienia z pracodawcą- nie mniej niż 120h/ miesięcznie.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Mile widziana książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych.


Miejsce pracy: Towarowa 1A, 36-100 Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV, skierowanie

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
08/05/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi