Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 26/10/2020.

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/1191


Obowiązki:

Przygotowanie maszyn i sprzętów do procesu produkcji chlebów, bułek i ciast, dbanie o jakość i powtarzalność produkowanych wyrobów, nadziewanie i dekorowanie wyrobów, dbaniu o jakość i świeżość wypiekanych produktów, przygotowanie ciasta, kontrola wypieku, utrzymywanie porządku podczas pracy, a także pozostawianie stanowiska pracy w czystości na koniec zmiany,
przestrzeganie higieny i bezpieczeństwa pracy w piekarni, wykonywanie poleceń przełożonego, wykonywanie zleconych prac produkcyjnych, zgłaszanie problemów związanych z surowcem.



Wymagania:

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe, brak

Pozostałe wymagania:

  • wyk. brak, mile widziane doświadczenie w branży piekarniczo-cukierniczej, motywacja i chęć do pracy, zaangażowanie w wykonywaną pracę, odpowiedzialność, dyspozycyjność, posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych, umiejętność współdziałania z innymi pracownikami Praca pon.-pt. 22-6 ( godziny ramowe)


Miejsce pracy: SŁAWIĘCICKA 86, 47-230 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: cv+list motywacyjny

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
01/10/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca na produkcji
do góry