Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1332


Obowiązki:

Pomoc w punkcie gastronomicznym, pieczenie ciast, przygotowywanie posiłków, przetwarzanie warzyw i owoców (zaprawy).



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie branżowe

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie w gastronomii


Miejsce pracy: 76-038 Dobrzyca 76, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: dodatkowe informacje: umowa zlecenie - praca sezonowa 11.08.2025 - 20.10.2025

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: hortulus.com.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
05/08/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
3
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi