Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0318


Obowiązki:

Pod Nadzorem szefa kuchni przygotowywanie około 100 obiadów. Sprzątanie kuchni, stołówki. Dbałość o narzędzia. Kultura osobista wobec klientów.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz

Pozostałe wymagania:

  • Wykształcenie kucharz lub inne. Osoba lubiąca gotować i utrzymywać porządek w miejscu pracy.


Miejsce pracy: Stanisława Moniuszki 35, 65-409 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
06/03/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi