Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/23/1691


Obowiązki:

przygotowanie posiłków zgodnie z recepturami, dbałość o najwyższą jakość przygotowanych potraw, pomoc w utrzymaniu czystości sali konsumpcyjnej, przyjmowanie dostaw i weryfikacja jakości dostarczanych produktów, dbałość o czystość miejsca pracy



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • znajomość podstawowych technik gotowania, umiejetność pracy pod presją czasu, umiejętność pracy w zespole, chęci do pracy, nauki oraz rozwoju, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku


Miejsce pracy: Drzonków-Olimpijska 20, 66-004 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/03/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
4
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi