Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1302


Obowiązki:

Przygotowywanie potraw, obróbka warzyw.
Praca w 3 zmianach w godzinach: 6-14, 7-15 i 10-18.
Pierwsze 3-4 tygodnie umowa zlecenie, następnie umowa o pracę.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • mile widziane doświadczenie w pracy na kuchnibadania sanitarno - epidemiologiczne


Miejsce pracy: Szosa Baranowicka 72a, 15-521 Zaścianki, powiat: białostocki, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
16/06/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
3
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi