Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0317


Obowiązki:

Pomocnicze prace kuchenne, pomoc przy przygotowywaniu posiłków, dbanie o porządek w kuchni.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe w gastronomii.......................................................................................................................Praca w przedziale godzinowym 10:00-20:00Umowa na okres próbny z możliwością przedłużenia


Miejsce pracy: TYWOLA 103, 87-301 Tywola, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: Skierowanie z PUPPrzed zgłoszeniem kontakt telefoniczny z pracodawcą

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
06/05/2024
Wymiar etatu:
Niepełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi