Numer oferty: StPr/25/1722
pomoc przy sporządzaniu posiłków zgodnie z zasadami dietetyki i wytycznymi odnośnie wagi
poszczególnych porcji,
przeprowadzanie obróbki wstępnej surowców,
właściwe i zgodne z planowaną gramaturą porcjowanie posiłków na poszczególne oddziały
szpitalne,
pomoc przy dystrybucji posiłków na poszczególne placówki Szpitala,
mycie i dezynfekcja naczyń kuchennych, pojemników transportowych oraz sprzętu
i urządzeń produkcyjnych;
przestrzeganie zasad i procedur HACCP.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Św. Józefa 53-59, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: Wymagane dokumenty:wypełniony kwestionariusz osobowy i list motywacyjny,oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celówrekrutacyjnych,kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie. Miejsce i termin składania dokumentów:dokumenty należy złożyć: do 28 listopada 2025 r.miejsce składania dokumentów:Wojewódzki Szpital Zespolony im. L. Rydygiera w Toruniu,ul. Św. Józefa 53-59, 87-100 Toruńz dopiskiem: Oferta pomoc kuchennaofertę można złożyć osobiście w Kancelarii Szpitala lub drogą pocztową na ww. adres.Informujemy, że skontaktujemy się z kandydatamiw celu przeprowadzenia rozmowy kwalifikacyjnej.Dyrektor Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego im. L. Rydygiera w Toruniu dr Sylwia Sobczak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.