Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0563


Obowiązki:


POMOC W PRZYGOTOWANIU OBIADU DLA MŁODZIEŻY ZAMIESZKUJĄCEJ W INTERNACIE, MYCIE NACZYŃ STOŁOWYCH I KUCHENNYCH, PRZESTRZEGANIE ZASAD INSTRUKCJI SYSTEMU ANALIZ ZAGROŻEŃ I KRYTYCZNYCH PUNKTÓW KONTROLI, ZWANY SYSTEMEM HACCP, PROWADZENIE DOKUMENTACJI ZWIĄZANEJ Z HACCP, SPORZĄDZANIE PRÓB POKARMOWYCH I PRZECHOWYWANIE ICH W URZĄDZENIU CHŁODNICZYM, WYKONYWANIE INNYCH PRAC ZLECONYCH PRZEZ PRZEŁOŻONYCH.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • PRACA W GRUPIE

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Wymagania pożądane:

Umiejętności i uprawnienia:

  • DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE



Miejsce pracy: UNISŁAWY 32/33, 71-402 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: BRAK

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
19/03/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi