Numer oferty: StPr/24/0563
POMOC W PRZYGOTOWANIU OBIADU DLA MŁODZIEŻY ZAMIESZKUJĄCEJ W INTERNACIE, MYCIE NACZYŃ STOŁOWYCH I KUCHENNYCH, PRZESTRZEGANIE ZASAD INSTRUKCJI SYSTEMU ANALIZ ZAGROŻEŃ I KRYTYCZNYCH PUNKTÓW KONTROLI, ZWANY SYSTEMEM HACCP, PROWADZENIE DOKUMENTACJI ZWIĄZANEJ Z HACCP, SPORZĄDZANIE PRÓB POKARMOWYCH I PRZECHOWYWANIE ICH W URZĄDZENIU CHŁODNICZYM, WYKONYWANIE INNYCH PRAC ZLECONYCH PRZEZ PRZEŁOŻONYCH.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Umiejętności i uprawnienia:
Miejsce pracy: UNISŁAWY 32/33, 71-402 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: BRAK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.