Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/2994


Obowiązki:


- prace porządkowe,
- zmywanie naczyń,
- czyszczenie sprzętów,
- gastronomiczny rozbiór mięsa,
- wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza,
- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem: surowców, wyrobów i półproduktów



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe, brak

Wymagania pożądane:

Języki:

  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące, brak

Pozostałe wymagania:

  • [Inne] : Osoba punktualna, zorganizowana, bez przeciwskazań do pracy wymagającej schylania, przenoszenia ciężarów


Miejsce pracy: 00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
20/09/2021
Wymiar etatu:
Niepełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
20
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi