Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0500


Obowiązki:

wydawanie i przygotowywanie posiłków na salę na wywóz, pomoc kucharzowi- krojenie.
Umowa na okres próbny- miesiąc z możliwością przedłużenia. Godziny pracy: 9.00- 17.00



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Prawo jazdy kat. B

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • mile widziane doświadczenie; organizacja pracy, własna inicjatywa w pracy, umiejętność pracy w szybkim tempie, komunikatywność, miła aparycja, pracowitość


Miejsce pracy: Stefana Banacha 6A/box 44, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
04/03/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi