Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0903


Obowiązki:

- ścisła wpółpraca z kucharką w zakresie gotowania oraz wykonywania czynności związanych z przygotowaniem i wstępną obróbką artykułów spożywczych
- pomoc w przygotowaniu potraw zgodnie z wytycznymi kucharki
- pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków
- dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków (śniadania, objady, kolacje) i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach
- obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie)
- przestrzeganie zasad technologii i etyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych
- transport posiiłków do Oddziałów Szpitalnych



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • Planowanie i organizacja pracy własnej. Współpraca w zespole. Znajomość zasad zdrowego przyrządzania posiłków.


Miejsce pracy: Szpitalna 1, 26-110 Skarżysko-Kamienna, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: - CV+ klauzula dostępna na stronie https://zoz.com.pl/images/rodo/dokumentacja/01b_klauzula_dla_kandydatów_do_pracy_aktualizacja.pdf

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: http://zoz.com.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
24/11/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi