Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/3626


Obowiązki:

Gotowanie wyrobów mącznych, obróbka termiczna produktów, kontrola procesu produkcji, obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa, kasz itp..
Praca w systemie jednozmianowym od poniedziałku do piątku w godz. 9.00 do 17.00



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • w przypadku braku badań sanepidowskich pracodawca wykona je na własny koszt Oferta skierowana do osób zarejestrowanych w PUP Rzeszów zameldowanych na terenach wiejskich"Program aktywizacji zawodowej bezrobotnych w regionach wysokiego bezrobocia"


Miejsce pracy: Bp. J. Pelczara 6/C/4, 35-312 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/09/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi