Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0185


Obowiązki:

obróbka wstępna mięsa, ryb, obieranie, krojenie warzyw, wydawanie potraw, utrzymanie czystości w kuchni, mycie, czyszczenie sprzętu kuchennego, stołów, podług, maszyn



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie-praca w kuchni


Miejsce pracy: Żeglarska 15, 12-220 Ruciane-Nida, powiat: piski, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: Brak

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

Osoba do kontaktu: Barbara Tumińska

Telefon: 605323650

Adres www: www.oit.pl/poddebem/


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
03/04/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
6
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi