Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0531


Obowiązki:

Wstępna obróbka wszelkich surowców do produkcji posiłków, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków, pomoc w przygotowaniu potraw zgodnie z wytycznymi kucharza, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, sprzątanie magazynów żywnościowych, kuchni i innych pomieszczeń w wydzielonym regionie, mycie i wyparzanie naczyń i sprzętu kuchennego, realizowanie poleceń kucharza w zakresie gospodarki żywieniowej.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, brak



Miejsce pracy: Gabriela Narutowicza 5, 74-200 Pyrzyce, powiat: pyrzycki, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: Skierowanie, CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
30/01/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi