Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0256


Obowiązki:

Obsługa prostych urządzeń kuchennych(np. krajalnica, mikser), przygotowanie napojów, obsługa zmywarki, dbanie o zapasy w magazynach, przestrzeganie zasad HACCP, krojenie i mycie produktów spożywczych, przygotowywanie surówek, kanapek, porcjowanie i wydawanie posiłków, uzupełniania zapasów produktów spożywczych



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Wiedza o higienie i bezpieczeństwie żywności
  • Dobra organizacja pracy
  • komunikatywność

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe



Miejsce pracy: Sobieskiego 11, 78-320 Połczyn-Zdrój, powiat: świdwiński, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
16/05/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi