Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0937


Obowiązki:

1) obróbka warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie, rozdrabnianie)
2) przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi szefa kuchni,
3) pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków,
4) sprzątanie kuchni i innych pomieszczeń kuchennych, pranie fartuchów i ścierek,
5) doraźne zastępowanie szefa kuchni w przypadku jej nieobecności,
6) wykonywanie innych poleceń dyrektora.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU

Wykształcenie:

  • zasadnicze branżowe



Miejsce pracy: Kościuszki 2, 72-346 Pobierowo, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: https://zsopobierowo.edupage.org/


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
03/12/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi