Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1235


Obowiązki:

Obieranie warzyw, przygotowanie farszy, zmywanie naczyć, sprzątanie, układanie towarów



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Wymagane doświadczenie zawodowe - 1 rok pracy w gastronomii.


Miejsce pracy: HENRYKA SIENKIEWICZA 10A/1, 14-100 Ostróda, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
01/10/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi