Numer oferty: StPr/19/2614
Przygototywanie dań wdg. receptur i zgodnie z obowiązującymi standardami, wydawanie przygotowanych dań, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, prawidłowe i terminowe wykonywanie zadańwynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska. praca na 2 zmiany 7-15;14-22.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Krakowska 57-59, 45-018 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: Skierowanie z PUP
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.