Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/1424


Obowiązki:

PRACA W ZESPOLE PRZY PRODUKCJI PIEROGÓW,ROBIENIE FARSZY, KLEJENIE PIEROGÓW, OGÓLNE PRACE W KUCHNI GASTRONOMICZNEJ
Godziny pracy - 8-16



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • książeczka sanepidowska

Wykształcenie:

  • podstawowe, brak

Pozostałe wymagania:

  • Wymagane roczne doświadczeie zawodowe w branży gastronomicznej


Miejsce pracy: Immanuela Kanta 17/105, 10-691 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
08/10/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi