Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0592


Obowiązki:

Wykonywanie wstępnej obróbki owoców i warzyw, znajomość instrukcji technologicznego mycia naczyń ze szczególnym uwzględnieniem wyparzania naczyń. Utrzymanie właściwego stanu sanitarno higienicznego pomieszczeń kuchni i stołówki a także porządku na stanowisku pracy. Znajomość systemu HACCP.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • (CV i list motywacyjny) i zgoda na przetwarzanie danych osobowych należy przekazać za pośrednictwem poczty polskiej na adres: ul. Krakowska 11 B, 35-111 Rzeszów, lub osobiście w 34 Oddziale gospodarczym w Rzeszowie.


Miejsce pracy: Sandomierska 20, 37-400 Nisko, powiat: niżański, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: (CV i list motywacyjny) i zgoda na przetwarzanie danych osobowych należy przekazać za pośrednictwem poczty polskiej na adres: ul. Krakowska 11 B, 35-111 Rzeszów, lub osobiście w 34 Oddziale gospodarczym w Rzeszowie.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
26/09/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi