Numer oferty: StPr/25/0592
Wykonywanie wstępnej obróbki owoców i warzyw, znajomość instrukcji technologicznego mycia naczyń ze szczególnym uwzględnieniem wyparzania naczyń. Utrzymanie właściwego stanu sanitarno higienicznego pomieszczeń kuchni i stołówki a także porządku na stanowisku pracy. Znajomość systemu HACCP.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Sandomierska 20, 37-400 Nisko, powiat: niżański, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: (CV i list motywacyjny) i zgoda na przetwarzanie danych osobowych należy przekazać za pośrednictwem poczty polskiej na adres: ul. Krakowska 11 B, 35-111 Rzeszów, lub osobiście w 34 Oddziale gospodarczym w Rzeszowie.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.