Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0243


Obowiązki:

obróbka wstępna warzyw , owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie , czyszczenie) rozdrabnianie warzyw , owoców i innych surowców. przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi szefa kuchni, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe



Miejsce pracy: 66-520 Mierzęcin 1, powiat: strzelecko-drezdenecki, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: www.palacmierzecin.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/04/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
4
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi