Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0674


Obowiązki:

1. Przestrzeganie zasad higieny,
2. Przygotowywanie i wydawanie posiłków na oddziały szpitalne zgodnie
z obowiązującymi w Szpitalu normami,
3. Dbanie o należyte wykorzystywanie produktów oraz odpowiednie ich przechowywanie.
4. Zmywanie naczyń kuchennych oraz dbanie o porządek miejsca pracy i całej kuchni szpitalnej.
5. Rzetelne wykonywanie poleceń szefa kuchni oraz Kierownika kuchni szpitalnej.

Praca w godz. 6.30-18.30 (12 godzin). Praca również w weekendy (w zamian przysługuje dzień wolny na tygodniu).



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • - wykształcenie minimum zawodowe (preferowane kierunkowe)- preferowane doświadczenie w pracy w gastronomii- preferowana umiejętność planowania i organizacji pracy- komunikatywność, umiejętność pracy z zespołem - posiadanie aktualnej książeczki sanepidowskiej


Miejsce pracy: Żeromskiego 22, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt z pracodawcą:- telefonicznie: Roksana Krzystyniak 17 78 00 131- mailowo - sekretariat@szpital.mielec.pl,- osobiście - Sekretariat Dyrektora Szpitala Specjalistycznego im. Edmunda Biernackiego w MielcuDokumenty aplikacyjne tj. CV, list motywacyjny powinny być opatrzone własnoręcznym podpisem oraz klauzulą o następującej treści:Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
26/03/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi