Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/0401


Obowiązki:

przygotowanie miejsca pracy, dbanie o jakość i smak przygotowywanych potraw, pomoc w przygotowaniu posiłków, pomoc pozostałym kucharzom, szatkowanie, krojenie i siekanie



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • podstawowe, brak

Pozostałe wymagania:

  • Wykształcenie podstawowe,chęci do pracy, staż pracy mile widziany, do przyuczenia


Miejsce pracy: Żelechowska 67, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Nie dotyczy

Wymagane dokumenty: nie dotyczy

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
22/06/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi