Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0276


Obowiązki:

przygotowywanie produktów i i półproduktow,
zmywanie naczyń,
dbanie o jakość przygotowywanych do produkcji produktów



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • aktualna książeczka Sanepid

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • staż pracy mile widziany


Miejsce pracy: 66-620 Kosarzyn 50, powiat: krośnieński, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: mile widziane CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/04/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi