Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0036


Obowiązki:

Robienie deserów, czekolad, gofrów i naleśników. Praca w soboty i niedziele, poniedziałek oraz jeden wybrany dzień w tygodniu jest wolny od pracy. Praca w Kołobrzegu w godzinach 10:00-18:00



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych

Wykształcenie:

  • podstawowe



Miejsce pracy: Marii Rodziewiczówny 1A/2, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
22/01/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi