Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1141


Obowiązki:

Współpraca z kucharzem przy gotowaniu zup, dań głównych, surówek, deserów; doprawianie potraw zgodnie z recepturą i wskazówkami kucharza; przygotowywanie półproduktów; dbanie o estetykę i apetyczny wygląd dań; utrzymywanie czystości na stanowisku pracy; mycie i przygotowywanie sprzętu kuchennego; przestrzeganie zasad higieny osobistej



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Języki:

  • polski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • wyczucie smaku, znajomość podstwowych technik gotowania, umiejętność przygotowywania prostych dań, kratywność kulinarna, estetyka podania,Praca: pon.-pt. w godzinach do ustalenia,Miejsce pracy: kantyna pracownicza w firmie Berger


Miejsce pracy: Przyjaźni 47A, 47-225 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/09/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi