Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1976


Obowiązki:

Współpraca z zespołem kuchni w trakcie wydawania posiłków, obróbka warzyw i owoców oraz gastronomiczna obróbka mięsa, pomoc kucharzom w bieżących zadaniach, utrzymanie porządku i czystości w kuchni, zmywanie naczyń i dbanie o higienę miejsca pracy



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
  • gotowość do pracy w systemie zmianowym
  • zaangażowanie i chęci do pracy
  • gotowość do pracy w weekendy
  • doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
  • umiejętność pracy w zespole ludzi
  • dobra organizacja pracy własnej

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe



Miejsce pracy: 21-040 Kazimierzówka 11A, powiat: lubelski, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: CV, rekrutacja

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/10/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi