Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0381


Obowiązki:

- mycie naczyń stołowych oraz kuchennych,
- obróbka warzyw i owoców,
- zabezpieczanie surowców i produktów przed działaniem czynników szkodliwych,
- utrzymanie porządku i czystości w całej kuchni, zapleczu socjalnym, w magazynach kuchennych i magazynach sprzętu, w pomieszczeniu składowania śmieci oraz magazynie środków czystości.
- ścisła współpraca z Szefem Kuchni oraz z innymi pracownikami



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • badania sanepidowskie

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Wymagania: - aktualna książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych - bardzo dobra organizacja pracy własnej i umiejętność pracy w zespole - wysoka motywacja do pracy oraz dyspozycyjność - mile widziane doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku Oferujemy: - stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku - przyjazną atmosferę - możliwość zdobycia cennego doświadczenia zawodowego - pracę w młodym i dynamicznym zespole - możliwość rozwoju i awansu. Benefity: - bony świąteczne - dofinansowanie do posiłków pracowniczych - karty rabatowe - szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne - imprezy pracownicze - rabat 10% do wszystkich partnerskich Q hoteli.


Miejsce pracy: Konstytucji 3 Maja 7, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: CV prosimy przesyłać poprzez formularz olx.pl, dostarczyć osobiście do Recepcji Hotelu /ul. Konstytucji 3 Maja 7, Iława/ lub wysłać na adres: dyrektor@port110.pl W CV prosimy o dołączenie klauzuli: "Wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie przez Piotr Szostak ul. Lipowy Dwór 35a 14-200 Iława, moich danych osobowych zawartych w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych w celu realizacji procesu rekrutacji.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

Osoba do kontaktu: Karolina Zielińska

Telefon: 89-648 20 50

Email: dyrektor@port110.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
05/06/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi