Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/25/2425
Obowiązki:
zgodnie z zawodem
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
- Umiejętność pracy w zespole i komunikatywnośćDobra organizacja pracy i punktualnośćPodstawowa znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa w kuchni (HACCP)Umiejętność pracy pod presją czasuGotowość do pracy zmianowejDbałość o porządek i czystość stanowiska pracyMile widziane doświadczenie w pracy w kuchni (nie jest wymagane)Chęć nauki i rozwijania się w pracy gastronomicznejSumienność, uczciwość i zaangażowanieSprawność fizyczna i brak przeciwwskazań do pracy stojącej
Miejsce pracy: JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO 8, 36-060 Głogów Małopolski, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Staż pracy: lata: 2
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 07/07/2025
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 2
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia