Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/2425


Obowiązki:

zgodnie z zawodem



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie branżowe

Pozostałe wymagania:

  • Umiejętność pracy w zespole i komunikatywnośćDobra organizacja pracy i punktualnośćPodstawowa znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa w kuchni (HACCP)Umiejętność pracy pod presją czasuGotowość do pracy zmianowejDbałość o porządek i czystość stanowiska pracyMile widziane doświadczenie w pracy w kuchni (nie jest wymagane)Chęć nauki i rozwijania się w pracy gastronomicznejSumienność, uczciwość i zaangażowanieSprawność fizyczna i brak przeciwwskazań do pracy stojącej


Miejsce pracy: JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO 8, 36-060 Głogów Małopolski, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
07/07/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi