Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1628


Obowiązki:

1) pomoc w przygotowaniu posiłków zgodnie z wytycznymi kucharza,
2) oszczędne gospodarowanie pobranymi z magazynu surowcami żywnościowymi do sporządzania posiłków, zgodnie z jadłospisem,
3) wstępna obróbka warzyw i owoców,
4) wsparcie przy porcjowaniu i wydawaniu posiłków,
5) odpowiedzialność za utrzymanie wzorowej czystości i porządku pomieszczeń kuchni i zaplecza kuchennego, mycie i konserwowanie urządzeń gastronomicznych będących na wyposażeniu kuchni,
6) zmywanie i wyparzanie naczyń i sztućców,
7) przestrzeganie zasad bhp, p.poż i HACCP w kuchni,
8) doraźne zastępstwo kucharza w czasie jego nieobecności,
9) dbanie o właściwe segregowanie odpadów i wynoszenie ich w wyznaczone miejsca,



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Wymagania:- wykształcenie minimum podstawowe,- umiejętność współpracy w grupie,- mile widziane doświadczenie zawodowe oraz aktualne badania lekarskie wraz z aktualnym orzeczeniem do celów sanitarno-epidemiologicznych.


Miejsce pracy: Płk. Dąbka 199A, 81-155 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/12/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa na zastępstwo
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi