Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1501


Obowiązki:

Punktualne przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków zgodnie z normami żywieniowymi, dbanie o najwyższą jakość i smak wydawanych posiłków.
Porcjowanie posiłków dla dzieci i personelu zgodnie z normami żywieniowymi. .
Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów bhp, ppoż. higieniczno-sanitarnych.
Uczestniczenie w zakupach dotyczących wyposażenia kuchni.
Mycie naczyń i sprzętu kuchennego z obowiązującą instrukcją
Przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami instytucji sanitarnych.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Wymagania:- wykształcenie minimum podstawowe,- umiejętność współpracy w grupie,- mile widziane doświadczenie zawodowe oraz aktualne badania lekarskie wraz z aktualnym orzeczeniem do celów sanitarno-epidemiologicznych.


Miejsce pracy: Płk. Dąbka 199A, 81-155 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
30/10/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa na zastępstwo
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi