Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1347


Obowiązki:

Czynności związane z przygotowywaniem posiłków, zmywaniem naczyń



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz

Pozostałe wymagania:

  • Wymagania: doświadczenie zawodowe w pracy na kuchni lub gastronomii, komunikatywność, dyspozycyjność, znajomość minimum sanitarnego


Miejsce pracy: Adm.Unruga 86, 81-181 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: - cv- dokumenty potwierdzające wykształcenie- książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych lub chęć wyrobienia jej

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
22/09/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi