Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/4398


Obowiązki:

Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejszy potrawy.
Utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego.
Codzienna podstawowa obsługa pieca konwekcyjnego parowego.
Praca w systemie zmianowym, także w dni wolne.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Nastawienia na długą, a najlepiej stałą współpracę.Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Dokładność i samodzielność.


Miejsce pracy: Dębowa 7, 80-208 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
28/05/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi