Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/2111


Obowiązki:

Przygotowanie produktów zgodnie ze standardami, wydawanie posiłków dla uczniów, sprzątanie stanowisk pracy w trakcie oraz po zakończeniu pracy. Dbanie o powierzony sprzęt mycie sprzętów i urządzeń. Dbałość o prawidłowe przechowywanie i magazynowanie żywności. Przestrzeganie standardów jakościowych, przepisów, procedur HACCP. Praca od poniedziałku do piątku, w godzinach: 6-14, 12-20.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • praca w zespole, rzetelność, pracowitość, zaangażowanie w wykonywaną pracę, kreatywność. Wymagana książeczka sanitarno - epidemiologiczna.


Miejsce pracy: Subisława 22, 80-354 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
01/03/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi