Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1046


Obowiązki:

Dbanie o wdrożenie i przestrzeganie zasad oraz stosowanie dobrej praktyki higienicznej i systemu HACCP, uczestniczenie w planowaniu jadłospisu i przyrządzanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, obróbka wstępna warzyw , owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków ( mycie, obieranie, czyszczenie), codzienne zmywanie naczyń, garnków i sprzętów kuchennych, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno- sanitarnych, BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy, wykonywanie innych czynności zleconych przez kucharkę, intendenta i dyrektora związanych z organizacją pracy szkoły.
Jedna zmiana, godziny pracy do ustalena.
składanie CV na maila: kier_gosp@sp16.elblag.pl, rozmowy będą odbywać się po 18 sierpnia po zgromadzeniu nadesłanych CV



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe



Miejsce pracy: Sadowa 2, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: składanie CV na maila: kier_gosp@sp16.elblag.pl, rozmowy będą odbywać się po 18 sierpnia po zgromadzeniu nadesłanych CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/07/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi