Numer oferty: StPr/25/0629
1) obróbka wstępna warzyw i owoców,
2) wykonywanie pod nadzorem kucharza prac pomocniczych przy produkcji potraw,
3) transport gotowych potraw z kuchni do punktu wydawczego,
4) zmywanie naczyń stołowych i kuchennych po uprzednim posegregowaniu i dokładnym oczyszczeniu z resztek posiłków,
5) obsługa konsumentów podawanie potraw i wydawanie posiłków,
6) dbałość o należyty stan sanitarno-higieniczny sprzętu i pomieszczeń,
7) sprzątanie naczyń oraz sali po konsumentach,
8) nakrywanie stołów i dbanie o estetykę sali konsumenckiej,
9) zbieranie i przekazywanie odpadów pokonsumpcyjnych.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Dywizjonu 303 35, 08-521 Dęblin, powiat: rycki, woj: lubelskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: 1) list motywacyjny,2) życiorys (CV),3) kwestionariusz osobowy,4) kopie dokumentów potwierdzających okresy zatrudnienia (świadectwa pracy, zaświadczenia),5) kopie dokumentów poświadczających wykształcenie,6) kopie innych dokumentów, potwierdzających posiadane kwalifikacje i umiejętności przydatne na stanowisku, na które przeprowadzana jest rekrutacja.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.