Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 15/10/2019.

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0278


Obowiązki:

obieranie warzyw, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące

Pozostałe wymagania:

  • Wykształcenie średnie; mile widziane doświadczenie zawodowe w zawodzie kucharza; Praca w godzinach 6:00-16:00


Miejsce pracy: 66-213 Cibórz 10, powiat: świebodziński, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

Osoba do kontaktu: Lucyna Lech

Telefon: 721990178


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
26/03/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia
do góry