Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1140


Obowiązki:

Wykonywanie wszelkich prac pomocniczych jak: obróbka wstępna warzyw, owoców, ryb, mięsa itp.
Zmywanie naczyń, urządzeń i narzędzi wykorzystywanych w czasie przygotowywania potraw.
Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa,
Utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Chęć do pracy w kuchni,Zorganizowanie, pracowitość, zaangażowanie, samodzielność, chęć uczenia się,Mile widziane doświadczenie w pracy w gastronomii, w charakterze pomocy kuchennejKsiążeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych


Miejsce pracy: Plac im. dr Zygmunta Brodowicza 1, 16-070 Choroszcz, powiat: białostocki, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
21/05/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi