Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0785


Obowiązki:

przyjmowanie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej i zabezpieczenie ich przed zepsuciem, obróbka wstępna surowców, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoców, grzybów, mleka, przetworów z jaj, mięsa, drobiu, ryb, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów, deserów na przyjęcia okolicznościowe, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • przygotowywanie potraw

Wykształcenie:

  • podstawowe

Wymagania pożądane:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Zawód:

  • Pomoc kuchenna

Pozostałe wymagania:

  • Cv składać w recepcji Hotelu Lwów, Chełm, ul. 11 Listopada 2


Miejsce pracy: 11 Listopada 2, 22-100 Chełm, powiat: m. Chełm, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: skierowanie do pracy

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
15/04/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi