Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0214


Obowiązki:

Obróbka warzyw, owoców, mięsa - dbanie o porządek w kuchni, wydawanie posiłków, pomoc kucharzowi



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie min. podstawowe lub zawodowe mile widziane o kierunku gastronomicznym , mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Umowa zleceniePraca wykonywana na dwie zmiany w godz. 6:00-14:00, 12:00-20:00,


Miejsce pracy: Gajdy 3, 87-300 Brodnica, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: skierowanie z PUP + dokumenty aplikacyjne

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
20/03/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi