Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0302


Obowiązki:

-przygotowywanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, -obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, -utrzymanie czystości w obrębie kuchni zaplecza sanitarnego i jadalni, -czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołówki,podłóg i maszyn oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy, -wyrzucenia odpadów poprodukcyjnych do śmietnika, -przestrzeganie przepisów bhp i p.poż. oraz systemu HACCP
-----



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • podstawowe



Miejsce pracy: Wł.Wysockiego 6, 17-100 Bielsk Podlaski, powiat: bielski, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
25/07/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi