Numer oferty: StPr/19/1016
Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego. Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według nich posiłków. Uczestniczenie w przygotowywaniu wycen proponowanego menu. Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Porcjowanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków. Wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach zgodnie z ustalonym indywidualnie do każdej imprezy planem (obsługa kelnerska). Pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą, zabezpieczanie ich przed przerobieniem, racjonalne wykorzystywanie ich w posiłkach, kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych. Oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi. Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej. Dbanie o wzorową czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w stanie czystości i używalności powierzonego sprzętu kuchennego. Dbanie o wzorową czystość naczyń kuchennych i odzieży ochronnej. Zgłaszanie kucharzowi, specjaliście ds. usług gastronomicznych lub kierownikowi ds. administracji i obsługi powstałych usterek oraz wszelkich nieprawidłowości stanowiących zagrożenie zdrowia lub życia. Uczestniczenie w zakupach towaru, wyposażenia kuchni. Stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP Barlineckiego Ośrodka Kultury. Przestrzeganie terminów badań okresowych. Zobowiązanie przestrzegania ustalonego czasu pracy i wykorzystywanie go w sposób efektywny. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora BOK wpływających na podniesienie jakości pracy.
Wykształcenie:
Umiejętności i uprawnienia:
Miejsce pracy: Podwale 9, 74-320 Barlinek, powiat: myśliborski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: Skierowanie z PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.