Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1918


Obowiązki:

Wstępna obróbka owoców, warzyw i mięsa, pomoc przy przygotowaniu dań, współpraca z kucharzami, dbanie o porządek stanowiska, zmywanie naczyń.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Wykształcenie:

  • podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Wymagania: Dobra organizacja pracy, dyspozycyjność w tygodniu oraz w weekendy, książeczka sanepidowska, umiejętność pracy w zespole, zaangażowanie w wykonywaną pracę, sumienność oraz dokładność.


Miejsce pracy: Jarosława Dąbrowskiego 9, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: CV ze zdjęciem - Prosimy o dopisanie następującej klauzuli Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: www.grandhotel.tiffi.com


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
04/09/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi