Numer oferty: StPr/25/1502
- uczestnictwo w planowaniu jadłospisów i przygotowanie według nich posiłków,
- obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie),
- rozdrabianie warzyw, owoców i innych surowców,
- przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza,
- pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków,
- przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych,
- dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,
- oszczędzane gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,
- przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni,
- utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy,
- mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego,
- sprzątanie kuchni oraz innych pomieszczeń przynależnych do kuchni,
- doraźne zastępowanie kucharza w przypadku jego nieobecności,
- dbanie o higienę i bezpieczeństwo pracy w kuchni,
- w okresie wakacji (kiedy kuchnia nie gotuje) sprzątaniem szkoły
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Umiejętności i uprawnienia:
Miejsce pracy: Generała Ludomiła Rayskiego 9, 70-426 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Staż pracy: lata: 5
Wymagane dokumenty: m.in. CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.