Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0317


Obowiązki:

Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię.
Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy.
Utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego.
Dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń.
Nalewanie zup i smażenie frytek.
Przygotowywanie talerzy pod wydawanie potraw.
Przygotowywanie sałatek i deserów.
Pomoc pozostałym kucharzom.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • BADANIA SANEPIDOWSKIE
  • Dobra organizacja czasu pracy

Wykształcenie:

  • podstawowe



Miejsce pracy: Dworcowa 6E, 12-220 Ruciane-Nida, powiat: piski, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: www.KOLORADA.PL


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
11/06/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi